Fortsätt till huvudinnehåll

Bara Polarn.

Idag var Polarns dag.
Lillasystern som står bakom i sin storasysters skugga.
Jag får ibland ont i hjärtat av att Polarn får gå ett steg bakom, som att hon så ofta får ärva Pyrets saker, att hon trots att hon är yngre behöver mindre hjälp, att hon är mindre känslosam och att hon i sin vilja att göra Pyret till lags låter storasyster välja och bestämma.

Men inte idag.
Idag firade vi att hon (imorgon) blir tre år. Allt ljus på lillskrutt.

Hon hade valt att ha ett prinsess- och piratkalas tillsammans med 6 kompisar från förskolan. Det blev 2 timmar av en skenande buffelhjord som åt korv, åt glass, öppnade paket och hade fiskdamm innan det plötsligt blev alldeles tyst igen.
Polarn var så himla duktig på att öppna sina presenter, ta reda på vem de var ifrån och tacka sina kompisar och hon fick fina saker som hon blev väldigt förtjust i.

Sen laddade vi om och tog nya tag.
Med familjen fick hon mat, tårta och fler fina presenter. Av oss fick hon det enda som kan passa just Polarn; en enhörning och en liten studsmatta. Vår lilla kataperkaboll kan få studsa tills benen viker sig och hon somnade med en enhörning som har regnbågsman/svans under armen.

Jag hoppas att hon riktigt kände att den här dagen var för henne.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.