Fortsätt till huvudinnehåll

Var? Där!

Polarn har hittat sina fötter!!!
Det känns som igår (troligtvis för att det nästan var det) när Pyret gjorde denna fenomenala upptäckt och jag minns (för så pass sträcker sig mitt krassa minne) vilket gigantiskt nöje det gav henne.
Polarn har ännu bara börjat gnugga fossingarna mot varandra, klappa dom och i sitt frenetiska viftande råkat greppa dom, vilket genast ledde till fnitter.
Tänk att fötter kan vara så roliga. Kanske vore det värt att prova att lägga sig på golvet och hålla i fötterna en stund, det kanske är en alldeles makalös hobby, om jag nu skulle nå dom vill säga.
Förresten yoga är ju en enorm industri och det kanske är på grund av det? Det blir en påminnelse om barndomen att ligga som en kringla, stå på huvudet och greppa sina tår.
Strunt samma. Polarn har i alla fall påbörjat denna härliga hobby och utvecklas därför, trots att Pyret snor så mycket uppmärksamhet. Good to know.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.