Fortsätt till huvudinnehåll

Korvkiosken nästa.

Här lägger jag en extra slant på kycklingen, "Den gula pippin", "Kronfågel", köper svenskt, ska få lite bättre kvalitet.
Jag får brosk, fett och kyckling som är så seg att den inte går att skära.
Det var den middagen.
Snacka om besviken.

Kommentarer

Nina på Kronfågel sa…
Hej,

Vad tråkigt att höra att du blev besviken över vår kycklinglårfilé. Hoppas att det löste sig med middagen ändå?

Kycklinglårfilén skiljer sig en hel del från kycklingbröstfilén då det är en klart fetare del. Precis som på en fläskfilé kan man få putsa lårfiléerna en del. Man lämnar medvetet lite av fettet för att detta smälter vid tillagningen och ger en saftigare och mer smakrik köttbit vid tillagningen.

De ska dock vara styckade på ett sådant sätt att det inte ska finnas senor eller dylikt kvar, vilket tyvärr verkar ha fallerat här.

Vi hade uppskattar om du vill kontakta oss med din reklamation på konsumentkontakt@kronfagel.se eller via telefon 020-724 000.

Det är till stor hjälp om du har sparat förpackningsinformationen så att vi kan gå tillbaka till tillverkningstillfället och se över vad som gått fel.

Ha en fin dag!

Med Vänliga Hälsningar
Nina på Kronfågel

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: