Fortsätt till huvudinnehåll

Mycket snack och lite känsla.

Så har Ulf Brunnberg öppnat truten.
Det är läskigt att höra att någon man tycker som han tycker. Det är ännu läskigare att höra hur många som faktiskt håller med.
Frågan jag ställer mig är inte varför han måste uttala sig som han gör, jag undrar istället hur det kommer sig att människor fortfarande lyssnar?

Kommentarer

Anonym sa…
Om det tex börjar brinna i din lgh/hus och du hittas avsvimmad inomhus så hoppas jag det är en lång och stark man från brandkåren som hittar dig och inte en tunn kvinna på 1.60. För då är du död inom kort. Det har inget med feminism eller ej att göra utan är verkligheten. Den verklighet som skall få dig utburen till friska luften. Liksom att en person på 1.60, smal och tunn, man som kvinna, inte passar in på fängelser och häkten. Då är du naiv.
B.o.B. sa…
Hej Anonym.
Jag hoppas att den dagen jag behöver hjälp kommer den person som hjälper mig att vara kompetent nog att utföra sitt yrke. Precis som jag räknar med att den läkare, pilot, snickare, kock, städare, vårdare eller annan yrkesperson som en dag ska hjälpa dig, kommer vara kompetent att utföra sitt yrke.
I övrigt så är jag naiv nog att tro att yrkeskompetensen för personer som arbetar på fängelser och häkten ligger i något annat än genitalier och kroppsstorlek. Jag har mer respekt för deras yrken än att tro något annat.
Men tack för att du är med och belyser hur mycket fördomar som fortfarande omgärdar dessa, och andra, yrken.

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.