Fortsätt till huvudinnehåll

Svårt att hålla fokus.

Så var det dags att sitta i telefon och skicka mail istället för att plugga, igen.
Jag fick besked i lördags från CSN att skolan hade anmält att jag skulle plugga en kurs, ha ett uppehåll och sen plugga två kurser till. Så är det ju inte.
Jag kontaktade såväl distansskolan som KOMVUX. Distansskolan svarade på direkten, alltså på en lördag, att det var KOMVUX som anmälde det och att enligt distansskolans register pluggar jag tre kurser i följd.
KOMVUX hörde inte av sig på hela dagen igår.
Inte heller på hela förmiddagen idag.
Trots att jag mailat tre personer.
Så då ringde jag till expeditionen,  presenterade mig och sa att jag hade ett bekymmer.
Jag fick till svar att då blev hon bekymrad, för det var väl samma person som redan haft så mycket bekymmer med distansskolan.
Så nu är man känd på KOMVUX. Eller kanske ökänd.
Först försökte man sig på att säga att det var distansskolan som anmält fel till KOMVUX, men där har jag ju redan hört mig för, så istället ändrade den här personen saken och lovade att det skulle vara fixat hos CSN imorgon.
Sen fick jag en ursäkt. För allt bekymmer jag har haft, som jag fått ta tag i, som jag inte borde behövt ägna tid åt.
Ibland lönar det sig att vara en B.o.B.
Jag tänker att det ska bli väldigt skönt att slippa ha med KOMVUX att göra om några månader.
Nu ska jag ägna mig åt plugget, om inte fler bekymmer dyker upp såklart.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.