Fortsätt till huvudinnehåll

Härliga hormoner

Jag fick sällskap av Polarn redan medan jag fortfarande läste innan läggdags, hon ville sova hos mig. Så ville hon prata innan vi somnade och därför kom sömnen lite senare än önskat.

När klockan slagit midnatt, där då tomtarna råder eller hur man säger, vaknade jag av att Pyret hostade. Det var inte helt enkelt att somna om när Polarn försökte invadera min sida av sängen med hjälp av en vass armbåge.
Jag vaknade på nytt klockan 2 typ. Behövde gå till toaletten, som den halvt inkontinenta tant jag är. Kalla golv, stark lampa och en hostande Pyret, igen, gjorde insomningen något seg, och jag fick forfarande försvara mig mot Polarns långa armar och ben. Men någon timme eller så somnade jag till innan jag vaknade 4.30 av en diabolisk mensvärk, kombinerat med vallningar, huvudvärk och höjd puls. Där och då funderade jag på om det var så det kändes att tappa förståndet. 
Jag somnade inte om, utan klev upp 5.30, bara marginellt galnare än innan. 
Det blev en seg dag får jag säga. 
Kände mig lite så här:

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: