Fortsätt till huvudinnehåll

Utomhushalloween

Känns ju bäst att ha aktiviteter med barnen utomhus för tillfället, ni kanske förstår varför? Vi hade bokat biljetter till Kolmårdens Halloween för flera veckor sedan. Stort ställe, begränsat antal biljetter och utomhus, det kändes ju lämpligt. Nu var ju vädret inte superkul för att knata runt ute hela dagen, men vi var ordentligt klädda. 

Vi var ju på Kolmårdens julmarknad och blev himla nöjda, men blev kanske mindre nöjda den här gången. Det lät väldigt spännande i beskrivningen, man fick känslan av att de byggt som ett sagoland. I verkligheten hade de dekorerat vissa ställen och kastat in några skådespelare. Jag förstår att de inte kan ha planerade föreställningar eftersom de vill förhindra att folk samlas. Men vi var där mellan 10.30 och 15.00 och stötte på ett endaste litet improviserat skådespel. Och de olika "världarna" de byggt upp bestod av några meter dekorationer. Det fanns så att säga potential till utveckling.

Kanske blev det mer intressant till kvällen, men det var i så fall inget de informerade om när man köpte biljetten. 

Nåväl. Vi promenerade runt en del.
Åkte linbanan.

Och fick se lite fina djur.

Så ändå inte så pjåkigt sätt att spendera en lördag. Och som vanligt så lämnade vi stället när alla andra började hitta dit.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.