Fortsätt till huvudinnehåll

Lite lättare

Jag vet att det inte är bra att konsumera för mycket, varken för miljön eller plånboken. Samtidigt så är ju livet bra knepigt att få ihop ibland, och om man då kan köpa sig saker som underlättar eller underhåller, så kanske det inte är så dumt. 

Till exempel; jag bor ju i stort sett endast i gympaskor nu för tiden. Vad jag än gör så involverar det att traska runt en massa, och jag är för gammal för att göra det i mindre fotriktiga skor. Med det sagt så vill jag därför hela tiden ha fler gympaskor, för att göra vardagen lite roligare. När Skopunkten då hade halva priset på en drös gympaskor så köpte jag tre par (och betalade för två) som lite underhållning.

Möjligen oklar kvalitet, men å andra sidan 400 pix för tre par. 

Ett annat sätt att göra vardagen lite lättare är att överlåta en del av städningen till modern teknik.
Japp, vi har köpt robotdammsugare.

Vi har inte hunnit få igång den än så jag vet ju inte hur mycket den faktiskt underlättar, men flera arbetskamrater lovordar den så jag håller hoppet uppe. 

Utan att på något sätt lovorda att shoppa sig till lycka, så får jag nog erkänna att jag har konsumerat mig till lite roligt i den trista vardagen. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.