Fortsätt till huvudinnehåll

Försprång

Nog för att jag tycker att kläder är himla roligt, men jag skulle kanske inte våga påstå att jag hänger med i trender direkt. Så jag är väl lite förvånad över att jag har fått ovanligt många komplimanger för min klädsel den senaste tiden. Särskilt när komplimangerna kommer från yngre, och hyfsat trendkänsliga, förmågor. 

Vad som gick hem i stugorna var detta:


Även fossingarna fick uppmärksamhet:

Jag tänker att det inte är så konstigt att jag prickar in vad som går hem hos trendkänsliga 20-någonting:ar, eftersom jag redan kört det här racet ett varv. Hej igen 90-talet, liksom. Så kanske plockar jag det jag redan vet är bekvämt och har något kroppsminne av hur man brukade få ihop det. Mer att modet kommit ikapp mig än att jag prickat in trender.

Till de frågandes förtret så har jag som vanligt köpt sakerna på rea och secondhand. Många och långa Googlesökningar av två kollegor visade att de blå jeansen inte längre fanns i sortimentet. 

Med det sagt, så himla skönt att byxor med hög midja är lätta att få tag i igen, jag väljer gärna komfort före stil. Det kan ju också ha med ålder att göra. 

Kommentarer

Greken sa…
Jättesnygg blus/skjorta också!!!
B.o.B. sa…
Tack! Ett secondhandfynd, säkert från typ 60-talet om man tittar på etiketterna.

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.