Fortsätt till huvudinnehåll

Konstverk

Polarn satte sig i sitt rum igår, med alla sina pysselsaker. Plötsligt kom hon ut och deklarerade att det var absolut nödvändigt för hennes pyssel att hon fick knappar. Som tur är så har hon en mor som tycker att det är bra att samla på sig orimliga saker, som knappar.

Spolar vi fram någon timme eller så, så presenterar Polarn sitt senaste konstverk:
Det är en uggla. 
Säga vad man vill, men hon är rätt så himla kreativ när man lämnar henne ensam med bara hennes egna tankar och idéer. 

Självklart fick hon lite senare ännu fler knappar för ett framtida projekt. 

Jag skulle behöva bli rätt så himla kreativ med mina fötter. Jag smörjer minst en gång per dag (och undviker såklart fotfil så långt det går) men ändå kommer perioder med ohygglig torka. Nu är en sådan, därför smörjer jag två gånger per dag. Jag använder Scholls kräm för spruckna hälar, som funkat bäst av allt jag provat hittills men ändå inte hjälper hela vägen. 
Just nu har jag exempelvis fått en envis spricka tvärs över hälen, lite högre upp än vanligt. 
Den är ju inte världsaroligats när man promenerar mellan 8 och 10 km per dag. 

Det här med att bli äldre har definitivt sina nackdelar, som att kroppen långsamt havererar. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.