Fortsätt till huvudinnehåll

Känna sig uppskattad.

Jag är inbjuden för att föreläsa för läkare som gör sin specialistutbildning, idag skulle det vara planering kring den utbildningen och vi var på vackra Hotell Skeppsholmen.


För att ta det alla undrar först; maten var fantastisk. Till lunch fick vi en hjortgryta, till eftermiddagsfika fanns det ett bord med godsaker och efter dagens slut serverades en trerättersmiddag.


Förutom mätta magar hade vi en riktigt bra planeringsdag med givande tankar kring alla föreläsningar. Och väldigt mycket skratt.

Det som gör mig så himla nöjd och stolt är att så självklart bli inkluderad bland andra yrkesgrupper, vilket verkligen inte är en självklarhet i mitt jobb. Idag blev jag plötsligt inbjuden att utöver föreläsningen vara med som handledare på en av kursdeltagarnas workshops och att få gå på alla föreläsningar som hålls. Det är otroligt skönt att vara på en arbetsplats utan hierarki, där allas kompetens värdesätts lika högt.

Inkluderad blev jag däremot inte som blodgivare. Jag fick besked om att mitt järnvärde var för lågt, kanske förklarar det den där tröttheten jag dras med. Blir att svänga förbi apoteket imorgon.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.