Fortsätt till huvudinnehåll

Lillördag.

Mitten av veckan är nådd, sen är det en ren nedräkning inför helg. Inte för att helgerna ger så mycket just nu.

Det är som att jag lyckas hålla precis tillräckligt med energi uppe för att ta mig från måndag morgon, till fredag kväll, sen är det slut. De senaste helgerna har jag varit så jädrans trött att vi knappt tagit oss ut och jag drömmer mest om en hel dag i soffan med en chipspåse. Inte så uppskattat nöje när man har två arvsmassor som fullkomligt kokar över av energi. Jag menar, Polarn springer på vägen till förskolan på morgonen, trots att vi först har varit och lämnat Pyret. Hon är inte intresserad av att ligga i soffan en hel dag.

Men det är ändå skönt att ha någon slags vila att se fram emot, för graden av trötthet börjar skrämma mig något nu. Bara två dagar till.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.