Fortsätt till huvudinnehåll

Det rullar.

Dagar med gratis mat är alltid en bättre dag än andra. Jag har flera sådana den här veckan, som att idag var det frukost på jobbet. Men jag hade också nonstop jobb förutom 20 minuter frukost och 30 minuter lunch. Och jag hade några ärenden som berör lite extra. Så gratis frukost behövdes.

Annars rullar livet på, utan tid att riktigt komma till ro känns det som. Jag känner mest att jag jagar nästa sak, nästa punkt, nästa "att göra", utan att ha tid stanna upp i det där hamsterjulet man så lätt fastnar i. Det känns inte riktigt okej. Fast jag har ingen aning om jag skulle kunna göra annorlunda, så jag jagar vidare.
Gå upp, göra mig i ordning, väcka barnen, hjälpa dem att bli klara, åka och lämna Pyret, åka och lämna Polarn, gå till jobbet, jobba, lunch, jobba, gå hem, äta, hjälpa barnen, ta en kopp kaffe, göra mig i ordning, sova (dåligt) och upprepa. Så tradigt liv. Men imorgon gör vi om allt igen för hur ska jag annars göra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.