Fortsätt till huvudinnehåll

Som man bäddar får man inte ligga.

När hösten gjorde sitt intåg blev vi sugna på att fräscha till i sovrummet.
Nya lakan, nya lampor och fluffiga vintertäcken. 
Visst ser det riktigt mysigt ut?
Och det var det. De första två timmarna.
Sen gjorde arvsmassorna entré, båda två, för Polarn har varit förkyld och därmed gjort återtåg till vår säng. En på varsin arm fick jag, ändå tills jag gav upp.

Min mysiga sängplats blev den här:
Till sällskap hade jag en miljard mjukisdjur och till sist en katt. I en kortare säng. Med hårdare madrass. I sviterna efter ett ryggskott. 
Det var inte skönt det heller.

Snacket om att arvsmassorna väl snälla, söta, rara, skulle kunna försöka så gott det bara går och kanske ytte, pytte lite till, att sova i sina egna sängar, drogs ett varv till. 

Jag har låga förväntningar, jag har lärt mig det. Learning by doing kallas det. 
God natt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.