Fortsätt till huvudinnehåll

Snart så!

Hörrni! Imorgon är det fredag!!
Inte nog med att det är kärringvarning på mig i allmänhet, nu börjar det bli kärringvarning på detaljnivå:

Jag ser fram emot fredagsmys, som i och för sig är en illusion eftersom alla är aströtta och "myset" mest blir någon slag zombie-försöker-smälla-i-sig-chips-innan-hon-somnar för alla kvinnliga medlemmar av familjen.

Jag ser fram emot Melodifestivalen. Jag har inga ord. Inga ursäkter. Ingen förklaring. Jag bara tycker att det är mysigt. Oh lord.

Jag har någon fantasi om sovmorgnar. Men ni hör ju, hela min tillvaro är ju byggd på ett luftslott.

Jag ser fram emot att ha helgfika; kaffe, saft och bullar, helst på något skönt fik.

Rafflande helgplaner alltså.
Kombinerat med att försöka trycka in lite pluggande här och där blir det ju värsta party-weekend, värdig den medelålders människa jag faktiskt är.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.