Fortsätt till huvudinnehåll

Kompetens.

Det är ju helt galet vilken ynnest det är att vara på en stor arbetsplats med så mycket kompetens. Alla de här människorna som jobbat inom så många områden i mitt blivande yrke och vill dela med sig av sin kunskap.
Visst kan jag känna mig lite stressad av att försöka lyssna, se och förstå allt det de vill berätta och visa, jag vill verkligen ta med mig så mycket jag bara hinner. Samtidigt som handledarna påminner mig om att inte forcera något eller känna någon press på att prestera, utan bara se det som en del av min utbildning.

Då kan det vara nyttigt att titta på arvsmassorna.
Allt de gör precis hela tiden är något de lär sig, eller övar på att bli bättre på. Jag vill verkligen att de gör det med glädje och upptäckarlust, inte med prestationskrav och ångest.
Något jag borde försöka göra själv alltså.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.