Fortsätt till huvudinnehåll

Kallt väder här inne.

Idag har jag spenderat dagen i en svinkall lokal på ett event.
Av någon anledning tänkte inte de ytterst vana arrangörerna på att det måste vara värme i en lokal, om man ska sitta hela dagen och lyssna på föreläsningar.
Halsduk hjälpte inte, kaffe hjälpte inte promenad till restaurang Eken för lunch hjälpte definitivt inte. Själva lunchen hjälpte dock att tina upp mig lite, sen hjälpte det att värmen vid scenen, där vi satt, kom igång av alla lampor, men alla stackars deltagare i mitten och bak i lokalen satt fortfarande med jackor på sig.
Eftersom jag ska vara på samma ställe imorgon tänkte jag att det kunde vara bra att dra på sig den där varma koftan i äkta ull då. Den fina, från Newhouse.
Men nej.
Den hade blivit tvättad.
Den är nu i Pyrets storlek.
Jag hoppas den går att rädda.
Nu hoppas jag också att jag håller värmen imorgon, men jag vet inte hur för vanligtvis väljer jag kläder dagen innan, dock fick jag avbryta det på grund av upprörda känslor.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.