Fortsätt till huvudinnehåll

Kalla det tajming, bra eller dålig.

Min ena handledare behövde göra någon liten operation idag, den andra behövde jobba hemifrån med sportlovslediga barn.
Jag skulle jobba hemifrån med uppgifter.

Då tar Pyret tillfället i akt och spenderar hela natten med att vrida, vända, gråta, prata och yra.
Japp: Feber.
Under natten var hon uppe i 38. Bara, får man väl säga när hon var fullkomligt skållhet och feberyrade hela natten lång.
På morgonen var Polarn varm och låg på den veka gränsen 37.

Jag hann få in 2 timmar skrivande mellan 6.30 och 8.30 och något slags skrivande mellan 13.30 och 14.15. Lite läsning på Google här och distraherat funderande där, under några av dagens få minuters tystnad, får väl räknas in i  dagens "arbete". I övrigt var det i all sin glans den vanliga beskrivningen av "Vobbande" (vab+jobb): konstant utfodring, hjälp på toalettbesök, avvärjning att världskrig, pärlplatte- och hästritande assistans, och isättning av dvd, alternativt bytande av Viaplay serie.

För se, under dagen låg de på den allra pestigaste av sjukdomsnivåerna. Febern var på ynkliga 37, så de var tillräckligt pigga för att kräva fullständig sysselsättning i en hejdundrande rastlöshet, men samtidigt liiiite påverkade och därför känsliga som små primadonnor. 
Själv var jag gravt sömnlöshet skadad och pms:ig, det vill säga att jag hade konstant huvudvärk, magvärk och var allmänt groggy.

Inatt hoppas jag på sömn och imorgon ser jag fram emot arbete som faktiskt har en chans att utföras.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.