Fortsätt till huvudinnehåll

Bu!

Igår var första gången som Pyret hade tålamodet att sitta och lyssna på en lite längre godnattsaga. I sagan nämndes ordet spöke lite snabbt och alldeles självklart blev den lilla damen vansinnigt besviken när det inte kom några spöken.
Eftersom vi trampar på ännu ett av hennes utvecklings-minfält (förskolan nämnde att hon var som en tonåring, no shit Sherlock, ni märker det nu? sa jag inte) så försökte jag mildra det annalkande utbrottet genom att lova att hitta en godnattsaga som handlade om spöken till dagens läggdags. Vad man ger sig inte in på för husfridens skull.
Jag klev in på den lokala Akademibokhandeln för att leta efter en födelsedagspresent när en pigg personal frågade om han kunde hjälpa till med något.
Näääellellleeeerjoooooförresten svarade jag, jag har en treåring som vill ha en bok som handlar om spöken.
En minut senare har han plockat fram en bok.

"Ingrid och Ivar letar spöken" av Katerina Janouch och Mervi Lindman. 
Hon ville läsa den tre gånger så jag tror att han hittade rätt.

Jag hoppas att min kärlek till böcker smittar av sig till avkommorna, jag tänker i alla fall göra allt jag kan för att det ska bli så. Det finns mycket att hålla igen på, men jag kommer aldrig snåla med böcker, det får de hur många de vill.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: