Fortsätt till huvudinnehåll

Härliga söndag.

Solen kikade fram idag, det känns som att det var länge sen sist och som att det kan dröja till nästa gång.
Dessutom var maken hemma igen.
Så vi struntade i städning, veckohandling och plugg och hade en härlig dag istället.
Tillsammans med några andra fick vi en tanke om att ta färjan ut till Djurgården, för att hand i hand promenera in till stan. När fötterna började ömma och orken började tryta satte vi oss på ett mysigt fik för att äta surdegstoast till lunch. På samma fik, som jag har glömt namnet på, skjut mig, fanns den mest gudomliga skapelse kallad fudgebrownie. Jag har inte ätit något så gott på år och dar! Dessutom verkade bakverken vara hemgjorda och inte inköpta på samma ställe som alla andra fik i hela Stockholm.
Mätta och belåtna styrde vi stegen mot biografen för att njuta av den alltid ofantligt coola Johnny Depp i "Dark shadows". Härligt överdrivna karaktärer i en fantastisk miljö med en knasig story, klassisk Tim Burton alltså.
Sen, äntligen, jag hade ju väntat i ett helt dygn, fick jag min plankstek. Den var precis så god som jag hade tänkt mig.
Allt i god tid för att hinna hem och titta på Mästarnas mästare.
En riktigt härlig söndag måste jag säga.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.