Fortsätt till huvudinnehåll

Nummer två

En kanin till blev klar idag. Polarn ville ha en att ge till sin favoritfritidsfröken, som också ska ha en bebis. Polarn valde en härlig blå färg.
De går så vansinnigt fort att göra.

För den som missat det så var det kallt idag. Det hindrade inte oss från att ta en oplanerad promenad. Vi skulle göra något annat än att virka, sticka och titta på söta Ännumindrefjant tänkte vi, så vi tog en tur till stora godisbutiken. Som visade sig vara stängd för renovering. Nåväl en nätt promenad på 2,5 kilometer bort låg ju en annan stor godisbutik, så då gick vi dit istället. Ingen fara, vi hade kläder efter väder.

Väl hemma igen kunde vi fortsätta betrakta Ännumindrefjants framsteg. Som att han vågar gå utanför sovrummet helt på eget bevåg. Som att han leker mycket mer. Som att han modigt försöker närma sig Lillfjant, med viss framgång.
Bara dag tre liksom. 

Lillfjant går också gärna och spanar på vad Ännumindrefjant gör, särskilt när han ropar intensivt. Och idag kom det inget morr från Lillfjant förrän Ännumindrefjant var hela vägen framme och strök sig mot Lillfjant. 
Den mindre positiva delen med en kattunge som börjar bli varm i kläderna är att han också vill börja utforska att hoppa upp i bokhyllor, klättra uppför saker och attackera fötter under täcket och sånt. Jag är för gammal för sånt här.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: