Fortsätt till huvudinnehåll

Gamla hundar sitter så dåligt

Jag tänkte prova något nytt. Människor i min omgivning pratar sig varma om att ha helger där de "tar det lugnt". Jag hade lite dåligt med energi den här veckan, kanske efter vaccinet, kanske av mensen från helvetet, kanske från medicinen som minskar blödningar, vem vet men trött, lite illamående och lite yr var normalläget hela veckan. Därför tänkte jag att jag nog behövde "ta det lugnt". Kan ju vara läge att lära sig det någon gång, tänkte jag också.
Det gick väl hyfsat ändå, får jag säga.

Jag lyckades ta sovmorgon till 7 - k.l.o.c.k.a.n. s.j.u. - och gav mig inte ut på löprundan förrän klockan 8. Så obekväm att springa annat än tidigt på morgonen, men å andra sidan så tog jag snabbaste tiden på den backigaste rundan idag. 

Sedan spenderade jag största delen av dagen så här:
Katten, stickning och tv. Sträckkollade This is going to hurt på HBO och åt godis.
Sen kanske jag plockade tvätt, gjorde en makaronipudding på rester, gick och handlade och bakade en äppelpaj också.
Men lägre tempo ändå.
Problemet är att min kropp klarar inte det längre. Sovmorgon och soffan större delen av dagen leder till att jag har ont i halva kroppen och myrkrypningar i benen nu. Det löser väl sig imorgon när det inte blir att sitta still halva dagen.

Tröttheten tänkte jag se om en ny dos järntillskott kan få bukt med. Det var väl något år sedan jag tog det sist och jag rekommenderades att ta påfyllning emellanåt, så jag provar. Kanske får jag lite mer ork till att ta den lugnt också.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: