Fortsätt till huvudinnehåll

Ta hand om sig.

Så var det dags för att ta sig iväg för att göra mammografi igen. Känns alltid himla viktigt, men eftersom flera på jobbet fått negativa besked efter undersökningen bara sedan jag började där, så är man så klart extra påmind om exakt hur viktigt det är.

Till en början tänkte jag åka iväg för undersökning efter lunch, och sedan hinna arbeta hemifrån någon timme efteråt. Sen bestämde jag mig för att ta ut flex för resten av dagen istället, och gav mig själv en tur på Emmaus i belöning efter allt klämmande. En ullkappa, 3 tröjor och en kofta (från Espirit) för 500 spänn allt som allt, kändes som en lagom bra belöning.

Pyret fortsätter sin hjälpa-till-trend och har bestämt sig för att eftersom hon valde meny för hela veckan, så ska hon hjälpa till att laga, och servera, maten. Idag ville hon också diska efteråt. Det vore ju hysteriskt dumt att sätta stopp för den trenden. Nu har hon dessutom smittat Polarn som vill göra detsamma nästa vecka.

Om det håller i sig får jag det rätt trevligt hemma under de två veckor jag får vänta på provsvar. Jag är rätt säker på att det kommer bli ett bra provsvar, så säker man kan vara, men precis som vid cellprov så är det ju något som gnager i en tills man får svar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.