Fortsätt till huvudinnehåll

Uttråkad.

Polarn byggde klart en av de Lego Ninjago drakar hon fick i födelsedagspresent. Det är rätt makalöst att se henne bygga med flinka fingrar, hon har sådan jädra koll. 
För 9-14 år, eller kanske nybliven 5 åring. 


När hon blev klar igår frågade hon om jag kunde se om jag kunde rätta till den drake hon byggt tidigare, som tappat några bitar under lekens hårda nypor. Hon ville så gärna leka med dem ihop.

Eftersom jag är helt värdelös på att vara sjuk såg jag min chans att pyssla med något medan jag hostar upp en lunga eller två. 
Jag kanske gick lite bananas. 


Jag satt och byggde en hel bisarr liten Lego-värld.


Lego Ninjago med drakar, helikopter och en drös gubbar har sällskap av Batman och Harleyqinn. Så klart.


Medan precis i närheten kör Lego Friends lite camping, bredvid pizzerian, där det finns uteservering, grill och ett bageri. Going wild med bekvämligheter.


Kompisarna bor tydligen nära varandra, och pizzerian, och vad som är ett hangout för diverse djur, som åker släde bland annat. Så verklighetstroget.

Nu ska jag invänta att arvsmassorna kommer hem och kan förstöra min värld. Om inte katterna hinner före. 
Jag sparar bildbevisen till någon gång i nära framtid när "Jag får aldrig någonting!" yttras av någon med nära blodsband. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.