Fortsätt till huvudinnehåll

Tajming är allt.

Ni vet när det är bara några få dagar kvar till jul. Då när man ska hinna få ihop och runda av saker på jobbet innan ledigheten och därför har lite extra körigt. Ni vet, då när det också behöver tas ut lite ledigt på grund av säsongsbundna aktiviteter på skolor och förskolor. Den där tiden när man ska få ihop saker efter jobb också, för att det bara är några få dagar kvar till jul.
Ni vet.
Då.
Det är precis då man börjar nysa, få ont i halsen och känna sig lite febrig.
Men, ni vet.

Skulle det hända att ni vet, och är smarta nog att stanna kvar i sängen hela dagen, så kan jag varmt rekommendera miniserien "En engelsk skandal" på SVT-play. Hugh Grant skådespelar på riktigt, och riktigt bra, i en välgjord och snygg, typiskt brittisk serie. Jag blev väldigt förtjust.

Om det skulle vara så att de där nysningarna håller er borta från julhetsen. Annars kan den ju ses från sjuksängen på juldagen, jag tänker bita ihop till dess. Hur ska man annars hinna med allt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.