Fortsätt till huvudinnehåll

Jodå

Eftersom det var varmt och soligt så spenderade jag självklart flera timmar i solen, men dagen är ju lång. Eller, har ni också märkt hur mörkt det är på kvällarna nu? Hösten is coming, hemska tanke. 
I alla fall, man hinner ju göra annat än att vara i solen när man är en morgonpigg människa. Som att gå på secondhand!
Om jag hittade något? Såklart. 
Så här i slutet av sommaren är det ju smart att köpa två klänningar jag inte kommer hinna ha på mig förrän höstrusket drar in. 
Men jag hittade också världens sötaste påslakan och örngott.
Efter shopping och sol ägnade jag mig, enligt önskemål, åt att göra om i Pyrets rum. Vilket självklart blir ett slags Tetris där jag först måste fixa en sak i hallen, för att sen fixa en drös saker i hennes rum, som gör att jag måste fixa lite överallt. Jag kommer nog behöva köpa lite lådor och fix också innan det är klart för den här gången. Men guldstjärna på att kunna avbryta och vila innan jag fått klart allt. Vet inte om det är åldern eller värmen som gör att det inträffar. 

Efter inredning kommer glass, det är sen gammalt. 
Rea-glass. Jag åt upp hela, så den var okej.

Nu ska jag ägna natten åt att fundera på om den här kommer flyga in igen.
Jag fångade den och släppte ut den från fönstret. Men det fönstret har den ju redan letat sig in genom, och nu sitter Lillfjant och spanar på något under tvättställningen. Jäkla natur som ska tränga sig på och störa husfriden. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: