Fortsätt till huvudinnehåll

Gissa vad?

Jag hann jobba ända till klockan 9:30 igår innan telefonen ringde och en käck och rar människa i andra änden sa:
"Hej, det är fröken från skolan, är det Polarns mamma?"
Jag ville lite grann säga nej, precis som jag lite grann hade lust att låta bli att svara, det var ju inte svårt att veta vad som väntade. Men så var jag en ansvarsfull vuxen och förälder som inte stoppade huvudet i sanden, och svarade ja. 
Polarn var lite hängig och hade börjat nysa och snora. 3 inskolningsdagar och 4 ordinarie skoldagar hann vi klara av. Yey.

Det var bara att springa iväg till alla sekreterare och chefer för att meddela vab, få patienter ombokade och sen ta sig till skolan. 

Med tanke på att jag nyss skaffat mig dåligt samvete över mina palettblad så passade jag på att hylla denna terminens första vab med att plantera om och ta lite skott. De överblivna bladen fick bli en liten dekoration till köksbordet. Kan ju vara trevligt att titta på något fint när jag ska leka husmor i några dagar. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.