Fortsätt till huvudinnehåll

Danmark.

En kort recension av Danmark:
Det är skitdyrt.
Maten är smaklös. Och skitdyr.

Fast Legoland. Visserligen också skitdyrt, men vilken hit. Vi anlände klockan 10.00 och åkte därifrån 20.30. Arvsmassorna gick tappert runt hela dagen och stöd i kö efter kö utan mer gnäll än frågor om när kön skulle röra på sig nästa gång, ungefär. Då hade vi nog tur också för även om det var mycket folk så tror jag att det i Legoland mått var rätt lugnt. Köerna var på mellan 5 och 20 minuter, och eftersom vädret var perfekt, molnigt men uppehåll och typ 19-20 grader, så var väntan helt okej. På vår dag hann vi åka/göra allt som arvsmassorna var tillräckligt stora för att åka/göra vilket faktiskt var det mesta. Vi hann också äta en äcklig och sanslöst dyr lunch, en smaklös men okej och bara vanligt dyr middag, ta en dyr fika och köpa mitt livs dyraste sockervadd (60 svenska kronor styck). Pyret och Polarn var i alla fall imponerade i stort sett varenda minut.

Imorgon ska vi åka över en dyr Dansk bro och en dyr Svensk/Dansk bro och förhoppningsvis hitta mat som innehåller kryddor igen.
(Om ni nu spekulerar i att maten på just Legoland var den som har satt min stämpel på kvalitén, så kan jag avslöja att hotellets "fin-middag" inte innehöll så mycket som ett saltkorn den heller, och frukosten var också en parad i slätstrukna intryck för smaklökarna.)

Förväntansfulla.

Klassiskt Legoland. I alla fall när jag minns bilderna från när mina föräldrar var där för evigheter sedan.
Så. Jäkla. Mycket. Och. Stort. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.