Fortsätt till huvudinnehåll

Hotellfrukost.

Exakt hur många gånger jag har tänkt ordet hotellfrukost idag vet jag inte, jag gissar på många. Ja, barnen är sjuka så att de gnäller, gråter och får utbrott är för att de mår dåligt och ja, jag tycker synd om dom.

Men.

Jag mår också dåligt, jag har ont i: fingrar, händer, axlar, huvud, ögon, svanken, höfterna, knäna och fötterna. Dessutom är jag sömnig, konstant hungrig och alltid kissnödig utan att få något behov tillfredsställt. Det är pyttelite synd om mig med (okej jag får också utbrott för att jag mår dåligt men jag får dom inte inne på Clas Ohlson).

Så, under dagens alla utbrott och gråtattacker -från barnen, inte från mig- tänkte jag hotellfrukost.
När jag kom hem till renoveringskaoset tänkte jag också hotellfrukost.
När jag såg det fortsatt usla arbetet målarna gjort med ospacklade hål i snickerier, spacklade men oslipade och övermålade hål i snickerier, rinnande färg på snickerier, ospacklade hål i väggar, till exempel, då tänkte jag hotellfrukost.

Imorgon jobbar jag fram till lunch sen är jag ledig tills måndag morgon typ. Hotellfrukost på det liksom.
Det kommer råda radiotystnad här över helgen för jag kommer inte existera annat än i här-och-nu eller för annat än... Hotellfrukost! 
See yaa!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.