Fortsätt till huvudinnehåll

Vilken cirkus

Tillsammans med mammakompisen och hennes arvsmassa åkte jag och Pyret iväg för att titta på Cirkus cirkörs parksommar-föreställning. 
Man kan säga att vi hade tur med vädret, om man menar att det är tur att sitta en timme i gassande sol.
Tyvärr hade de inte gjort som andra parkföreställningar och byggt en upphöjd scen. Det medförde att vi bara såg delar av föreställningen, till stor del tittade vi på barn i publiken.
Inte så genomtänkt. 

För att återhämta oss från solen strosade vi vidare, tittade på en av de rörigaste secondhandbutiker jag någonsin varit i, och gick och åt lunch.
På Babas kunde man få en schysst kycklingsallad om man var lite trött på standardmaten; hamburgare. Jag ångrar inte mitt val.

Väl hemma igen introducerade jag Pyret till Indiana Jones. Jag var lite tveksam om hon var tillräckligt gammal, men räknade ut att jag var i hennes ålder när tvåan kom, och det blev väl en hyfsad människa av mig, alltså kunde hon säkert se dem.
Ettan fick omdömet "lite tråkig" 
medan tvåan gick hem bättre. 
Det var ju hundra år sedan jag såg dem, men jag håller med, det var mer fart, spänning och skämt i tvåan. Trean får vi se en annan dag.

Bara sådär så var en supermysig lördag över, det går så jäkla fort.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: