Fortsätt till huvudinnehåll

Tidsresa

Roadtrip med Cous-cous stod på dagens agenda. Vi styrde kosan mot Söderköping där man för helgen var lite bakåtsträvande.
Söderköpings gästabud med marknad, uppträdanden och mat.

Vi ägnade mest tid på marknaden, där villhöver-nerven ryckte var tredje meter, men jag lyckades tänka rationellt. Något att vara stolt över och något att ångra när vissa dyrgripar har etsat sig fast i minnet. Bannade mig själv en aning också för att inte ha tittat igenom virk- och stickbeskrivningar innan jag åkte dit, när jag förstod att det skulle finnas fina garner till bra priser. För det fanns det. Onödigt att köpa när man inte vet hur mycket man behöver, dock. 
Villhöver-nerven fick vila emellanåt eftersom gedigna hantverk fick samsas med krimskrams, det kändes lite trist. Känslan av förlängesedan förtogs när ena ståndet var handgjorda läderväskor eller keramik, och nästa var importerade dussinsmycken du hittar på varenda marknad. 

Eftersom den mysiga staden andades sommar och badade i varm sol tog vi en glasspaus efter lunchen. Men inte på glasstället förknippat med staden utan här:
Riktigt god glass från Göta glass. Till och med kräsna glasskonnäsören Cous-cous blev nöjd. 

Socialt laddad med solkyssta kinder; nu kan jag ta mig an en vecka till. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: