Fortsätt till huvudinnehåll

Som sockervadd för själen

Vi checkade ut från fantastiska Hotell Stensson som hade så himla trevlig personal,
(hotellstädare skapar så ofta stämning och trivsel med små medel, arvsmassorna uppskattade verkligen omtanken mot gosedjuren)

och avrundade Österlen med vandring mellan Christinehofs slott och Höllemölla vattenfall. Vädret tillät en avslappnad klädsel
Det måste vara åldern eller nåt, men jag får inte nog av alla dessa vyer i naturen. Endorfinerna pumpar lika mycket av intrycken som av pulshöjningen man får av att beta av kilometer efter kilometer.
Arvsmassorna roar sig med att fånga grodor, gräshoppor och fjärilar.
De är så himla duktiga på att gå, idag blev det drygt en mil avverkat, först via Hallemöllaleden, och på vägen tillbaka via Skåneleden. 

Vi avslutade med en fika på Kaffestugan Alunbruket.
Helt underbart!!

Nu är vi här:
Götelaborrrg.
Efter några naturdagar tar vi en stadsdag innan vi återvänder hem. Det är ju en promenadvänlig plats det här med.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän