Fortsätt till huvudinnehåll

Krukor

Jag möttes av två nyheter på växt-fronten när jag kom hem.

1. Vår avacadokärna hade fått ett litet skott! Och eftersom roten (som dök upp för ett par veckor sedan) hade hunnit växa på sig, så planterade vi ner den i jord.
Nu får vi se om vi lyckas få den att växa på sig.

2. Min stora kruka med svärmorstunga hade tydligen haft besök idag.

Om inte gamla katten hittar på bus för att skylla på kattungen så tror jag att jag kan gissa vem den skyldige är...
Lillskrutt har också fortsatt försökt klättra i gardiner, och hoppar upp för att klättra i de kläder jag hänger upp på garderoben till kvällen.
Ett sådant vansinnigt busfrö, jag blir helt matt. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän