Fortsätt till huvudinnehåll

Ett socialt liv

En av cheferna hade bjudit hem oss alla på trädgårdsfest idag. Trots att det är människor man träffar varje dag, så kändes det jäkligt ovant att vara social på det här sättet. Det är som att man har glömt hur man beter sig på tillställningar. Sen är det så klart väldigt trevligt att ses i ett annat sammanhang och få äta god mat. 

Nu hade jag turen att chefen hade en kelig katt. För precis som arvsmassorna så blir jag helt trånsjuk och tar varje tillfälle att klappa på kissekatter. När det dessutom ger en ursäkt att dra sig undan från samtalet och vila från de sociala uppdragen en stund är det ju än mer tacksamt.
Min bordsdam.
Den gamla damen hade fått klippas lite akut då hon varit i buskar och skaffat sig tovor. Om någon undrar.

När jag kom hem fick jag veta att herr B.o.B. upptäckt att någon gått in på vår uteplats, på vår innergård, och tagit med sig hans låsta (och trasiga) cykel. 
Vad fan. 
Sådant intrång i den privata atmosfären. 
Dessutom så himla mycket besvär för en förhållandevis billig cykel som finns ute på varannan gata. 

Så dagen bjöd på lite högt och lite lågt, kan man säga. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän