Fortsätt till huvudinnehåll

Välgörande.

Stendörrens naturreservat i Nyköping. Varför har ingen sagt något?! Ett helt fantastiskt ställe ju! Fullt av saker som roade barnen och därför lurade dem att promenera runt en lång stund.

Som spännande och svajiga gångbroar mellan öar.

Massor med blåbärsbuskar. Och Polarn är fullkomligt besatt av blåbär, så hon åt konstant under promenaden.


Promenadstigen som gick upp och ner på snåriga stigar fulla av stock och sten.


När vi åt lunch gjorde vi det här:


Efter lunchen kunde herr B.o.B. och jag luta oss tillbaka medan Pyret och Polarn räddade nyckelpigor och samlade dem i deras nya hem. 


Jag behöver verkligen röra på mig, då är jag lycklig. Arvsmassorna behöver röra på sig, men det måste göras till ett äventyr för att de ska orka fortsätta vara engagerade. Här var det så himla enkelt att få det vi alla behövde. 

Om det nu är så att det inte bara är jag som är sist ut med att veta saker, som vanligt, så får ni dagens tips nu. Åk dit.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.