Fortsätt till huvudinnehåll

Inget att se här.

Det värsta med att barnen växer upp är att de börjar förvänta sig att jag ska fira min födelsedag. Det vill jag fortfarande inte.

Jag hade totalt glömt bort (förträngt) den när Greken påminde om det förra veckan. Sen glömde (förträngde) jag den igen tills Polarn började tjata om den i måndags. Och fast hon tjatade mer om den imorse så lyckades jag glömma bort (förtränga) den under hela dagen idag.
Så lite vill jag fira den.

Jag hyllar gärna att jag lyckats vara mor i ytterligare ett år, för det är ju i nivå med värt Nobelpriset, men det går obemärkt förbi. Att däremot fira att jag, med nöd och näppe, lyckats existera i ett år till, är väl inte nödvändigt.

Det bästa med att barnen växer upp är då å andra sidan att få se hur de anser att man ska säga grattis.


Pyrets present.


Polarns present.

Finaste presenterna i världen.
Imorgon är det tack och lov förbi och vardagen är som den brukar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.