Fortsätt till huvudinnehåll

Skönt att få skratta lite.

Vad passar bättre på en söndag när vädret går tillbaka till tråkigt, typiskt, sommarväder och man är ensam med barnen, än att gå på bio.

Husdjuren hemliga liv 2


Kanske är den inte så rolig för de som inte haft husdjur, men eftersom vi har husdjur så fattar vi, och då är den rolig.

På pendeltåget häromdagen träffade vi en makalöst söt 10 veckors valp, det återuppväckte Pyrets önskan att få en hund. Dagens biobesök kan ha gett extra näring till den önskan. Det är väldigt svårt att förklara varför det inte är möjligt för oss att ha hund, speciellt när man själv önskar att få ha det igen. Någon som vill vara hundvakt varje vardag eftermiddag?




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.