Fortsätt till huvudinnehåll

Så himla väl planerat.

"Vad ska ni göra på Midsommar?"
Det är oerhört spännande att människor uppfattar mig som en person med koll, för jag hade till och med glömt bort att det var den helgen nu.
Eller, inte glömt bort, för jag arbetar ju med en kalender hela dagarna och ser ju att fredagen är blockad och inte går att boka några patienter på. Till exempel. Och att sekreteraren skrivit Midsommar över hela dagen. Men det innebär inte på något vis att jag helt och fullt tagit in att det är Midsommar, som tydligen kräver någon slags planering.

Planera hit och planera dit.

Det är ju inte många dagar kvar till semester och vi har inte ens planerat den. Jag har haft fullt upp med att få till extra ledighet på grund av anledning. Bara den planeringen tog ju ett par veckor att få till och jag behöver fortfarande skriva ett mejl till angående det. Vad vi ska ta oss till med all ledighet är en helt annan sak, det kommer vi nog aldrig komma fram till.

Men jodå, jag är ju så himla strukturerad, bra på planering och har koll.
*Sitter och googlar "Skansen Midsommar" tre dagar innan faktum*


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.