Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens outfit

Det var dags att föreläsa igen. Jag försökte inge någon slags känsla av trygghet och kunskap.
Kanske mest landade i stel upptill och brittisk tant nertill. Oklart. Åskådarna till detta påstod sig vara upplysta och utbildade i en massa matnyttigt i alla fall. 
Jag kände mig mest varm. Det förefaller som att jag ovanpå den stadiga temperaturhöjning jag upplevt i ålderns hormon-battle, nu också fått vallningar. Yey. Så stickad kjol och polotröja var ett halvsmart val. Kjolen är förövrigt ett secondhandfynd från det gamla H&M märket Foxtrot.
Någon mer som minns? Kan det vara 80- eller 90-tal? Eller var det senare? Tiden flyger förbi. 

Upplyst och utbildad var väl typ omdömet för Pyret på dagens utvecklingssamtal. "Du är ju väldigt bra på att gå i skolan" sa läraren. Sen bad han henne att låta bli att oroa sig för poäng eftersom de redan sett hur bra det går, och istället fundera över om hon ville ha extra uppgifter för att fortsätta känna sig tillräckligt utmanad. Det sades också saker som "Du har vårt förtroende", "Du fattar ju så fort", "Vi vet att du alltid gör ditt arbete", "Du väljer ju att jobba med de som fokuserar på skolarbetet". Pyret blev lättad över att få svar på frågor hon oroat sig över och ska fortsätta jobba på att våga göra misstag. Det flyter på så att säga.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: