Fortsätt till huvudinnehåll

Premiär

Då har vi haft årets första cykelutflykt!
Pyret var omåttligt stolt över sin nya 18-växlade cykel, som hon inte kunde lista ut hur hon skulle växla och därför hamnade efter oss hela tiden. 

Vi tog oss 6 kilometer bort till ett köpcentrum för att Pyret ville köpa lera i en särskild färg till sitt nya projekt.
Jag tycker att det är så himla kul när hon går in i sina projekt, vare sig det är lera, teckning eller målning. Hon Googlar fram det hon vill göra och sätter igång, de senaste konstverken är dessa:
Så klart vi tar en cykeltur för att uppmuntra till fortsatt skapande!

Inte helt oväntat ville Pyret också titta på lite Pyretssecondhand, jag har skapat ett monster, och Polarn ville titta i sin favoritaffär TGR. För att ha energi till de 6 kilometerna hem åt vi lite lunch efter allt tittande här och där. Och vips, när vi kom hem hade större delen av dagen gått och vi kunde slappa i soffan och glo på tv resten av dagen. Mina ben är lite ovana vid att cykla, så de uppskattade att få läggas på fotpall.
Jag kunde ge mig in i säson 4 av Stranger tings medan arvsmassorna tittade film i  Polarns rum.
Äntligen! Jag hoppas den håller samma nivå som tidigare säsonger. 

Polarn vill gärna göra cykelutflykt imorgon också, vi får väl se om mina ben har vilat klart.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän