Fortsätt till huvudinnehåll

BF

Så arvsmassorna har åkt iväg på pyjamastävling och lämnat mig allena under helgen. Överläkaren och Psykologen bestämde att det innebar middag efter jobbet.
Jag mötte upp dem och läkarbarnen för lite indiskt.
Sen gick vi vidare, utan barn, till en vinbar.
Väldigt trevligt alltihop.

Det innebar också att ta sig hem genom söder en fredagskväll, och det var ju länge sedan. Att se män pissa i gathörn, personer snubbla och slå sig och spy i papperskorgar, medan polisbilar patrullerad lite överallt, kändes aningen ovant. Jag saknar inte utelivet kan jag konstatera. 

Men självklart fint att ha vänner att umgås med istället för att glo på tv:n så här en Barn Fri helg.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se upp!

Polarn är ganska känslig för myggbett. Hon får många och de blir som kanonkulor. Därför är hon ganska rädd för myggor. Allt smått som flyger piper hon till över, frågar vad det är, och när man svarar så undrar hon om den äter blod. Är det en mygga får hon nästan panik. Häromdagen klagade den lilla damen över ont i benet, men lyckades promenera, hoppa och skutta utan besvär, så vi tänkte inte mer på det. Förrän på kvällen. Då såg vi att hennes ena knä och nedre del av benet var svullet, och att en hård kula fanns strax under knät. Ett litet sår fanns på knät, men utan rodnad eller svullnad. Hon var bombsäker på att det var ett myggbett. Jag tänkte mer att hon ramlat eller hoppat och fått någon slags muskelknuta. Svullnaden var nästan borta följande morgon, och kulan under knät var helt borta. Så jag släppte saken något. Imorse upptäckte jag två myggbett vid ankeln. Vid lunch råkade jag klia lite och ena myggbettet fick ett sår. När jag gick hem tyckte jag att det gjorde ont och spän