Fortsätt till huvudinnehåll

Helgnöje.

Så var det dags att låta själen få sitt. Att koppla av, roa sig, och komma ifrån vardagens stress och press.

Alltså drog vi på Bio. 
Nya Lego-filmen roade såväl mig som arvsmassorna, även om godispåsen kanske var det som gav själen det den behövde mest. 

Efter filmen hittade jag världens finaste skor till världens finaste pris. Shopping kan ju göra en lite glad det också.

Hemma ordnades en härlig helgmiddag med ostar, råraka med lök, gräddfil och rom och vitlöksbröd. I väntan på den påbörjade jag och Polarn ett nytt pussel, för sådana har vi blivit.

Självklart avslutades dagen med Mello. Pyret höll stenhårt på Jan Malmsjö, på riktigt. Hon blev grymt besviken när han inte gick vidare. 

Om jag nu får sova ordentligt så blir det ju en riktigt bra lördag det här. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.