Fortsätt till huvudinnehåll

Det tar sig.

Lagom i sista ansträngningen innan semestern som hägrar om en vecka, så börjar det fyllas på på jobbet.
Man kan också säga att lagom till att jag inte var 100% avslagen när jag kom hem, utan kanske mer bara 98% avslagen, så ökar takten och jag blir helt slut igen.

Idag var det patienter bokade hela dagen och varje lucka fylldes med inkommande och utgående telefonsamtal, skriva journaler, sammanställa protokoll, ge råd till kollegor och söka rätt på information. Jag hann preciiiiiis klart tills det var dags att gå hem.

Men även om jag är slut, även om det är tunga ärenden, även om det är mycket att ta in så är det också himla kul när det börjar rulla på. Jag har alla gånger hellre fullt upp hela dagen än att sitta och leta efter saker att göra.

Nu är det ändå skönt att det är helg. Inte för att jag kommer få vila egentligen, men jag får skifta fokus för en stund.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.