Fortsätt till huvudinnehåll

Pysseldag

Cous-cous ville boka in en pysseldejt och det kan man ju inte tacka nej till. Eftersom Selfmade hade rea på allt inom smyckestillverkning så bestämde vi att det var det vi skulle ägna oss åt. Det tog ju en halv evighet i butiken när arvsmassorna skulle välja bland ett gediget sortiment. Dessutom blev de ständigt distraherade av allt annat kreativt material så nu ville de åka tillbaka för fler pysseldagar. Jag kommer bli ruinerad.

Vi konstaterade rätt snabbt Cous-cous och jag, att vi hade tur med vädret, för utan strålande sol som lös in över pysselbordet hade vi haft svårt att se vad vi höll på med.

Jag hade valt att göra halsband med små, små öglor som skulle fästa små små berlocker och lås. En utmaning med synfel och begynnande artros.
Jag tror att jag kommer bli permanent korsögd nu, men jag fick till det hyfsat.

Pyret gjorde ett armband.
Men hon har ju både syn och finmotorik i gott skick.
Polarn valde Polarnstil.
Kreativiteten är det ingen brist på.

Dagen blev en succé, arvsmassorna tjatade under kvällen om att de ville ha en ny pysseldag med Cous-cous så snart som möjligt.  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: