Fortsätt till huvudinnehåll

Helt normalt.

Det är väl så att de flesta barn uppskattar sång och musik. Det är väl inte alls speciellt att ha barn som blir alldeles till sig i trasorna för att man lägger den stora, röda, runda mattan på den öppna platsen i hallen och att det därför ser ut som den stora, röda, runda mattan i "lekrummet" på förskolan där de brukar ha disco. Eller att de därför roar sig med att dansa till barnmusik-listan på Spotify tills de är andfådda och svettiga.
Det är väl inte heller så märkligt nu för tiden att en treåring sjunger Twinkle, twinkle little star mer eller mindre felfritt.
Men nog fasiken är det lite sjukt att en liten skrutt på 18 månader springer omkring och försöker sjunga "Let it go" med hyfsade försök till kordinerade dans-moves. Lite sjukt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.