Fortsätt till huvudinnehåll

Biotajm.

Vi valde att promenera i city, äta lunch och gå på bio som dagens aktivitet. 

Polarn hade sett reklam för nya filmen om Nalle Puh och ville gärna se den. Jag är inte säker på om hon blev besviken, hon sa att filmen var bra, men jag tror att filmmakarna kanske hade lite svårt att bestämma vilken åldersgrupp de skulle vända sig till.

Jag blev gråtmild emellanåt och skrattade ibland, samtidigt som den kändes bitvis allt för fånig.
Arvsmassorna skrattade ibland, uppskattade inte de fåniga inslagen, och förstod bara en del av sensmoralen kring hur man ska prioritera mellan jobb och familj. Dessutom kändes vissa bitar lite för vuxenbetonade, som scener när Christoffer Robin var i krig. 

Det blev svårt att greppa hur de använde så vuxna ämnen i en barnfilm om Nalle Puh. Den fåniga lilla björnen lockar väl mest Polarns målgrupp, men filmen kändes som riktad mot oss vuxna, eller större barn.

Nåväl, ett biobesök efter lunch bestående av Bento-låda, och med promenader i vårvädret, är ju inte fel på något sätt. Och vem kan inte bara älska Ior.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.