Fortsätt till huvudinnehåll

All by myself

6:30 klev de ut genom dörren och åkte iväg på tävling med pyjamasklubben. Och jag är ensam hemma med katten för första gången sedan typ 2012. 

Nu var jag inte ensam så mycket just idag. En kompis har köpt lägenhet och ville renovera den innan inflyttning. Så jag och en gemensam kompis hjälpte till. Även om det är många år sedan jag jobbade som målare så kunde jag bidra med lite tips och trixs, och som tack bjöd han på lunch. 

Inte helt överraskande ägnade jag sedan lite tid åt att städa innan arvsmassorna ringde och berättade att de hade det bra. Jag fick också veta att det var tur att jag inte var med dem. De hade ju tittat på matcher och om jag är med när de tittar på match så brukar ju den de hejjar på förlora. Något herr B.o.B. och jag skojade om när de tittade på någon hockey/handboll/fotbollsmatch någon gång, där resultatet vände när jag kom och satte mig i soffan. Tydligen är det sanning nu.
Lite sårande att höra att de trivdes så bra utan mig på hotellet, med lördagsgodis och lunch och middag på restaurang. Men tur då att jag hanterade denna FF-helg (Familje Fritt) på ett moget och ansvarsfullt sätt och köpte fika till middag.
Socker är den bästa medicinen. 

Ett litet seriemaraton på det och jag har nyttjat den första dagen ganska väl tycker jag. Men det finns så mycket jag skulle vilja hinna göra hela tiden att ingen tid räcker till.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: