Fortsätt till huvudinnehåll

Är det bara att existera.

Kanske är det mörkret och vädret.
Kanske är det de senaste mäktiga arbetsveckorna.
Kanske är det pms.
Kanske är det alla intryck på jobbet.
Men att känna att helgen är 48 timmar som ägnas åt att försöka återhämta sig från fem arbetsdagar, utan att ens lyckas, kan ju leda till lite av en existentiell kris.

Ska livet vara så här?
Jäkta hit och jäkta dit. Aldrig hinna med och aldrig riktigt orka med. Vakna trött, utan att piggna till under dagen. Vilken tur att kollegan kände precis likadant så vi fick en chans att prata om det.

Bättre än så här måste det ändå bli, kom vi överens om. Nu ska vi bara komma på hur.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.