Fortsätt till huvudinnehåll

Förväntansfulla dagar.

Medan jag sitter här och försöker memorera det jag ska redovisa i skolan imorgon, så kommer jag på att en riktig fena på att memorera är Henrik Fexeus.
Och på torsdag ska vi gå på genrepet till hans nya föreställning "I ditt huvud".
Jag är helt körd i skallen, så trött av allt pluggande idag, att min förmåga att komma ihåg någonting alls är borta.
Gone.
Farväl.
Så min lilla föreläsning på lektionen imorgon kommer nog inte dra ner några större applåder, men jag är helt övertygad om att det kommer applåderas hej vilt på Rival på torsdag.
Jag ser verkligen fram emot att få vara med om någonting trevlig, roligt, underhållande och magiskt, till skillnad från hur tillvaron har sett ut den senaste tiden.
Torsdag, det kommer bli en liten höjdpunkt i vardagen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.