Fortsätt till huvudinnehåll

En bra dag.

Något de där "Lyxfällan"-människorna inte förstår, är att en bra och härlig dag inte behöver kosta skjortan, eller handla om lyx.
Ta idag:
Jag vaknar av mig själv, tidigt, och tänker att man kanske skulle träna en sväng på morgonen.
Sen tänker jag att det är, trots minusgraderna som vi är så ovana vid den här vintern, riktigt fint väder ute, kanske borde man ta en frisk powerwalk istället för att svettas på crosstrainern.
Självklart måste jag då väcka maken och "fråga" om han vill följa med, det vill han själklart inte, för utomhusträning är roligare om man är två.
Så iväg gick vi, med rosiga kinder.
När vi flåsat och svettats tillräckligt länge drog vi in på affären och köpte nybakat bröd, apelsinjuice och pålägg, och gick hem och åt en lååååång frukost.
En mellanlandning med ekonomisk veckohandling på City Gross, kanske inte det roligaste, men det gör resten av veckan så himla lätt, när alla middagar finns i kylen.
Dagen avslutades hos svärföräldrarna, där svärmor bjöd på stans bästa thaikäk, som gjorde oss galet mätta i magen, och kommer göra oss galet mätta i magen imorgon med, för vi fick självklart en doggybag med oss hem.
Så; träning, god och lång frukost, planering för att slippa kommande veckans middagsångest, och gratis toppklass-käk hos svärföräldrarna.
Receptet på en bra dag.
Det behöver inte vara svårare än så.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.